Huis verkopen in Drachten

Wil je je huis verkopen in Drachten? Dan is het prettig om bij alle stappen geholpen te worden. Makelaarswerk helpt je bij vooronderzoek, verkoop en presentatie, onderhandeling en afronding. Je wordt dus in alle stappen van het verkoopproces begeleid. Dat is de toegevoegde waarde van een verkoopmakelaar met gunstige tarieven. Zo zorg je ervoor dat je de juiste prijs ontvangt en kan je je huis verkopen in Drachten zonder zorgen.

Bereken de waarde van mijn huis

Vaststellen van de vraagprijs

Als je je huis gaat verkopen in Drachten is het ten eerste belangrijk om de juiste vraagprijs vast te stellen. Daarbij spelen meerdere factoren een rol. Ten eerste moet de staat bepaald worden. Dat doen wij met een professionele taxatie en, indien nodig, onderzoek naar de bodem of de verdeling van de grond bij het kadaster. Verder zijn wij als lokale makelaar op de hoogte van de prijs waarvoor anderen hun huis verkopen in Drachten. Op basis daarvan kan een redelijke prijs worden vastgesteld.

Presentatie: cruciaal bij je huis verkopen in Drachten

Natuurlijk kunnen we je als je je huis gaat verkopen in Drachten ook helpen om een zo goed mogelijke prijs te krijgen. Je wil namelijk de best mogelijke prijs krijgen. Wij zorgen daarvoor met een professioneel presentatiepakket. Dat betekent nette foto’s en een goede tekst. Zo valt jouw advertentie in positieve zin op.

Bezichtigingsafspraken maken

Zodra de reacties op de advertenties binnenkomen, maken wij bezichtigingsafspraken met de serieuze geïnteresseerden. Met onze jarenlange ervaring bij huizen verkopen in Drachten weten we precies hoe je ervoor kan zorgen dat je huis een optimale indruk maakt. Met vragenlijsten houden we bij wat de geïnteresseerden van het huis vinden. Je kan op ieder moment in je digitale klantdossier kijken om de voortgang hiervan bij te houden.

De kunst van het onderhandelen

Natuurlijk heeft de koper belang bij een zo laag mogelijke prijs. Vaak wordt ook aan die zijde een makelaar ingezet die alle trucs uit de kast haalt bij het onderhandelen. Als Garantiemakelaar weten wij precies wat er allemaal komt kijken als er wordt onderhandeld over een huis verkopen in Drachten. Wij regelen een goede prijs voor je en zorgen dat alles netjes verloopt. Natuurlijk word je hierbij netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen en bij beslissingen betrokken.

 

 

Neem contact met mij op Meer informatie Verkoop tarieven