Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

Immer bereikbaar voor ons als klant! Komt afspraken na en heeft altijd een glimlach om de mond hetgeen voor een potentiële koper prettig is.

Anoniem
10

Correcte, zakelijke en vlotte benadering en afhandeling van zowel taxatie als verkoop van onze woning

Mevr. Oenema
10

Sjoerd Veenstra is niet alleen een professionele maar ook een zeer vriendelijke en betrouwbare makelaar, Hij is deskundig, heeft ruim voldoende kennis van de markt en is een prima onderhandelaar. Altijd bereikbaar voor zijn klanten en zeker niet onbelangrijk prettig in omgang!!

Dhr. J.A. van der Sluis
9

Sjoerd blijft rustig, kalm en denkt op de juiste momenten goed mee. Ik zou hem aan iedereen aanraden.

Anoniem
10

Het contact verliep soepel en prettig. Hij houdt zich aan zijn afspraken en is open en direct in zijn aanpak. Het contact was gedurende de verkoop aangenaam en helder. Zeer prettige samenwerking. Absoluut aan te bevelen.

Mevr. E Gorter
10

Het contact is goed verlopen. Bij vragen altijd goed antwoord en snel contact. vriendelijke service

Mevr. Liske Van Der Ley
10

Sjoerd Veenstra van Makelaarswerk is iemand die weet waar hij het over heeft. Communicatie van Makelaarswerk naar ons als verkopers is uitstekend. Wij zijn erg tevreden!

Dhr. H Messchendorp
10

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Makelaarswerk. We zijn door dhr. Veenstra goed begeleid bij aankoop van onze nieuwe en de verkoop van de oude woning. Hij was altijd beschikbaar voor advies en hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Aanrader deze makelaar!

Anoniem
8

Contact met mau0137elaar prima. Toonde initiatief en belangstelling Kan hem ieder aanbevelen. Is ons prima bevallen.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar verliep goed. Korte maar duidelijk overleg. Bij bieding door kopers snel gebeld en overlegd was binnen een uur verkocht.

Anoniem
10

Ik zou deze makelaar aanbevelen.\nHet eerste gesprek gaf ons gelijk het vertrouwen met deze makalaar in zee te gaan. Goed voorbereid met volledige informatie en duidelijke uitleg over verkoop en aankoop met alle bijkomende zaken. Makelaarwerk heeft zeker zijn belofte waargemaakt.\nUitzonderlijk goeie service. Mijn woning is snel verkocht voor een mooie prijs op aanraden van sjoerd Veenstra .

Anoniem
9

Vanaf het begin was het contact met de makelaar prima en verliep naar wens. Makelaar is zeer informatief en duidelijk geweest. Onze verwachting dat ons huis bij deze makelaar verkocht zou worden, is uitgekomen. \nWij zullen deze makelaar zeker aanbevelen aan toekomstige verkopers!

Dhr. Van der Molen
8

een goed makelaar in raad en daad doet wat hij zegt ! komt afspraken na begripvol en voelt wat er bedoeld word

Anoniem
8

Goede makelaar! Betrouwbaar, deskundig, goede service en uitstekende begeleiding. Wij hebben Makelaarswerk ingezet voor zowel de verkoop van onze woning als de aankoop van de nieuwe woning, en over beide zeer tevreden. Goede bereikbaarheid, snelle terugkoppeling. Tussentijdse contacten met betrekking tot verbeteren marktpositie altijd als prettig ervaren. Korte lijnen, waardoor je niet als een nummer wordt gezien en behandeld!

Anoniem
9

De makelaar is duidelijk, geeft goed advies bij al je vragen. Mooie fotopresentatie op Funda. Het huis was heel snel verkocht.

Anoniem
8

3. Omschrijving Makelaar is goed benaderbaar. Betrokken en nauw betrokken bij de verkoop van de woning.

Anoniem
8

Sjoerd Veenstra heeft ons goed geholpen ons huis te verkopen. Hij heeft bij het eerste gesprek ons huis beoordeeld waarbij hij eerlijk is geweest over de positieve punten van ons huis maar ook over de negatieve punten. Dit heeft ons over de streep geholpen om voor hem te kiezen. De presentatie op Funda zag er goed verzorgd uit. Hij is eigenlijk altijd wel telefonisch te bereiken en mocht hij een keer niet te bereiken zijn dan belt hij dezelfde dag weer terug.

Anoniem
9

Vanaf het eerste moment van kennismaking met deze makelaar kregen we de indruk dat hij ons als klant zeer serieus nam. Goede, eerlijke informatie over het huis wat wij zelf uiteindelijk hebben aangekocht via deze makelaar. Vervolgens hebben we dezelfde makelaar gevraagd ons huis te verkopen. De redenen hiervoor zijn dat hij goed op de hoogte is van het actuele aanbod in de regio en daarnaast weet welke eisen er tegenwoordig gesteld worden door potentiele kopers. Belangrijke gegevens om je huis te kunnen verkopen. Als verkoper weet je waar je aan toe bent. Zijn strategie om ons huis 'in de markt' te zetten sprak ons aan. Het team welke hij daarbij inschakelt is professioneel. Het zorgde voor een goede presentatie op Funda. Kwalitatief goede foto's, prima begeleiding bij bezichtigingen en vlotte terugkoppeling over de voortgang van de verkoop hebben ons tot tevreden klanten gemaakt. Het heeft geresulteerd in een snelle verkoop, wat voor ons zeer positief is geweest. Hierdoor kunnen we zelf ook meteen verder met onze plannen. Missie geslaagd.

Anoniem
9

Met een snelle verkoop en persoonlijke begegeleiding zijn wij erg tevreden. Sjoerd is flexibel en goed bereikbaar, altijd snel reactie op vragen gehad. Duidelijke en heldere prijzen, samen met het persoonlijk contact heeft ons voor deze makelaar doen kiezen en hier hebben wij geen moment spijt van gehad!

Anoniem
8

Goede service, altijd bereikbaar en denk mee met de klant! De belangen van de Klant komen op de eerste plaats!

Terug
Recent bekeken