Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
8

Goede makelaar! Betrouwbaar, deskundig, goede service en uitstekende begeleiding. Wij hebben Makelaarswerk ingezet voor zowel de verkoop van onze woning als de aankoop van de nieuwe woning, en over beide zeer tevreden. Goede bereikbaarheid, snelle terugkoppeling. Tussentijdse contacten met betrekking tot verbeteren marktpositie altijd als prettig ervaren. Korte lijnen, waardoor je niet als een nummer wordt gezien en behandeld!

Anoniem
9

De makelaar is duidelijk, geeft goed advies bij al je vragen. Mooie fotopresentatie op Funda. Het huis was heel snel verkocht.

Anoniem
8

3. Omschrijving Makelaar is goed benaderbaar. Betrokken en nauw betrokken bij de verkoop van de woning.

Anoniem
8

Sjoerd Veenstra heeft ons goed geholpen ons huis te verkopen. Hij heeft bij het eerste gesprek ons huis beoordeeld waarbij hij eerlijk is geweest over de positieve punten van ons huis maar ook over de negatieve punten. Dit heeft ons over de streep geholpen om voor hem te kiezen. De presentatie op Funda zag er goed verzorgd uit. Hij is eigenlijk altijd wel telefonisch te bereiken en mocht hij een keer niet te bereiken zijn dan belt hij dezelfde dag weer terug.

Anoniem
9

Vanaf het eerste moment van kennismaking met deze makelaar kregen we de indruk dat hij ons als klant zeer serieus nam. Goede, eerlijke informatie over het huis wat wij zelf uiteindelijk hebben aangekocht via deze makelaar. Vervolgens hebben we dezelfde makelaar gevraagd ons huis te verkopen. De redenen hiervoor zijn dat hij goed op de hoogte is van het actuele aanbod in de regio en daarnaast weet welke eisen er tegenwoordig gesteld worden door potentiele kopers. Belangrijke gegevens om je huis te kunnen verkopen. Als verkoper weet je waar je aan toe bent. Zijn strategie om ons huis 'in de markt' te zetten sprak ons aan. Het team welke hij daarbij inschakelt is professioneel. Het zorgde voor een goede presentatie op Funda. Kwalitatief goede foto's, prima begeleiding bij bezichtigingen en vlotte terugkoppeling over de voortgang van de verkoop hebben ons tot tevreden klanten gemaakt. Het heeft geresulteerd in een snelle verkoop, wat voor ons zeer positief is geweest. Hierdoor kunnen we zelf ook meteen verder met onze plannen. Missie geslaagd.

Anoniem
9

Met een snelle verkoop en persoonlijke begegeleiding zijn wij erg tevreden. Sjoerd is flexibel en goed bereikbaar, altijd snel reactie op vragen gehad. Duidelijke en heldere prijzen, samen met het persoonlijk contact heeft ons voor deze makelaar doen kiezen en hier hebben wij geen moment spijt van gehad!

Anoniem
8

Goede service, altijd bereikbaar en denk mee met de klant! De belangen van de Klant komen op de eerste plaats!

Terug
Recent bekeken