Makelaarswerk geeft uitleg op tv:
RTL4 Grenzeloos Wonen

Tophuis!

 

Contact

Samen bereik je meer

Omdat ik als Makelaar bij veel verschillende mensen thuis kom en van dichtbij meemaak wat er soms achter de voordeur gebeurt, heb ik besloten om op mijn eigen manier een steentje bij te dragen aan onze maatschappij.

Naast kleine zaken zoals het dubbelzijdig printen van koopovereenkomsten en taxatierapporten, heb ik net met opzet een nieuwe kleine A-label auto aangeschaft om zo milieuvriendelijk mogelijk mijn werk te kunnen doen.

Wanneer je verder kijkt dan je eigen achtertuin, zul je merken dat al die kleine beetjes wel degelijk verschil maken.

Een positieve bijkomstigheid is dat al die kleine aanpassingen niet alleen beter voor het milieu zijn maar er tevens voor zorgen dat de kostprijs van mijn dienstverlening laag blijft.

Om meer te kunnen doen zoeken we samenwerkingsverbanden met bedrijven/instellingen met eenzelfde filosofie. Samen bereik je meer!

Homeplan

Wij hebben een samenwerkingsverband gesloten met www.kijkmijnhuis.nl welke de allerarmsten in de derde wereld een steuntje in de rug geven onder het motto: U een huis, zij een huis! Via www.homeplan.nl kunt u hierover meer lezen.

1+1 = 3.. profiteer van uw eigen netwerk

Makelaarswerk heeft iets nieuws voor u! Een extra promotiemogelijkheid voor uw woning! Dat kunt u vanaf nu ook doen via uw eigen e-mailprogramma of uw Sociale Netwerken (LinkedIn etc.)

Dat is goed nieuws voor u want uw eigen sociale netwerk bevat wellicht de toekomstige koper! Ook is het goed mogelijk dat iemand in uw netwerk de toekomstige koper kent. Vervolgens kan uw woning ook weer via de netwerken van de ontvangers verzonden worden. Dat kunnen dan al snel duizenden extra ambassadeurs voor uw woning worden!

U krijgt van Makelaarswerk een HelpMee website. Dit is dus extra naast de 'traditionele' promotie via de diverse woningwebsites. Dat gaat uiteraard ook gewoon door. Zie het maar als de digitale variant van de buurtmailing.

Enkel u zelf kunt uw eigen netwerken inschakelen. Wij kunnen dat niet voor u. Vandaar dat wij u met deze dienst op weg helpen. De woninginformatie die u met HelpMee! Verstuurt, is geheel door Makelaarswerk voor u gemaakt. Als een digitaal visitekaartje van uw woning. Als u wilt kunt u trouwens uw vrienden en bekenden die uw woning doorsturen ook nog eens 'belonen' via HelpMee!

U kunt alvast op de website kijken hoe een en ander wordt bedoeld helpmee.kijkmijnhuis.nl
U zult zien dat het echt heel eenvoudig is.

Ben u geen lid van een sociaal netwerk? Geen probleem. Ook kunt u enkel de contacten uit uw adressenboek op de computer inlichten. Het voor zichzelf sprekend maar we vermelden het toch nog expliciet, gebruik maken van HelpMee! verplicht u tot niets, zorgt niet voor ongewenste benadering en is veilig om te gebruiken.