Makelaarswerk geeft uitleg op tv:
RTL4 Grenzeloos Wonen

Probleemloos een woning huren of verhuren?

Woonruimte

Om diverse uiteenlopende redenen zijn mensen soms op zoek naar tijdelijke woonruimte, soms omdat de huidige woning is verkocht en de nieuw gekochte woning nog niet gereed is of omdat men tijdelijk hier een dienstverband heeft of omdat met om persoonlijke redenen even rust en ruimte nodig heeft buiten de gezinssituatie. Hoe het ook zij wij krijgen regelmatig te maken met mensen die tijdelijk iets wensen te huren. Om ook die mensen te kunnen helpen zijn wij gestart met de huur&verhuur van woningen.

Bent u eigenaar en wilt u tijdelijk uw woning verhuren

Als u uw woning voor korte of langere tijd wenst te verhuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben regelmatig vraag naar huurwoningen van zowel particulieren als bedrijven welke graag hun personeel wil huisvesten. Voor slechts een kleine vergoeding zorgen wij ervoor dat uw woning wordt vermeldt op www.makelaarswerk.eu en op www.funda.nl. Deze combinatie van websites zorgen ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd.

Zoekt u tijdelijke woonruimte:

Makelaarswerk heeft ervaring in het opstellen van een deugdelijk huurcontract en kan u helpen bij het vinden van passende woonruimte.

Omdat iedere situatie verschillend is vragen wij om middels e-mail uw gegevens achter te laten en uw vraag te stellen.

Klik hier om te reageren